Kostkarki

Ładuję...

Kostkarki gastronomiczne to urządzenia przeznaczone do hoteli, restauracji, pubów, dyskotek, barów, a także supermarketów, sklepów rybnych, przemysłu itp. Ze względu na rodzaj chłodzenia wyróżniamy kostkarki chłodzone powietrzem i chłodzone wodą.

W przypadku kostkarek chłodzonych powietrzem nie można umieszczać ich w zabudowie, a urządzenie wymaga min. 20 cm wolnej przestrzeni z każdej strony. Kostkarki chłodzone wodą nie wymagają tyle wolnej przestrzeni wokół i moga być stosowane w zabudowie np. w barze pod blatem, jednak wykorzystując wodę jako czynnik chłodzący zużywają jej w ciągu doby zdecydowanie więcej niż ich odpowiedniki chłodzone powietrzem.

Należy pamiętać, że urządzenie wymaga podłączenia do wody i do odpływu.

Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 23

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Automatyczny dozownik do lodu kruszonego
    Automatyczny dozownik do lodu kruszonego
    23 370,00 zł 19 000,00 zł
    Brak w magazynie
  2. kostkarka do lodu pomocnicza
    Kostkarka do lodu (pomocnicza)
    1 451,40 zł 1 180,00 zł
  3. kostkarka do lodu chłodzona powietrzem
    Kostkarka do lodu (wydajność do 20 kg/24 h)
    3 960,60 zł 3 220,00 zł
  4. Kostkarka do kruszonego lodu chłodzona powietrzem
    Kostkarka do kruszonego lodu chłodzona powietrzem
    16 974,00 zł 13 800,00 zł
    Brak w magazynie
  5. kostkarka do lodu chłodzona powietrzem
    Kostkarka do lodu (wydajność do 26 kg/ 24 h)
    4 243,50 zł 3 450,00 zł
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 23

na stronę
Ustaw kierunek malejący