Piec konwekcyjno-parowy piekarniczy el. ST-Bakery manualny 10x (600x400) 15,6 kW
Brak w magazynie
SKU
1980615
Cena promocyjna
22 020,08 zł
17 902,50 zł
Normalna cena
29 360,10 zł
Piec konwekcyjno-parowy piekarniczy el. ST-Bakery dotykowy 10x (600x400) 15,6 kW
Piec konwekcyjno-parowy piekarniczy el. ST-Bakery manualny 10x (600x400) 15,6 kW
- manualny, intuicyjny panel sterowania
- klamka z lewej strony
- alarm na koniec cyklu pracy
- wyłącznik drzwiowy
- wewnetrzne oświetlenie LED
- przyłacze wody 3/4 cala
- regulacja wilgotności od 0 do 100%
- regulacja czasu od 0–120 minut i tryb non-stop
- komin sterowany manualnie
- odległość między prowadnicami ~ 8 cm
- możliwość zastosowania blach GN 1/1 (10xGN 1/1)
- rozmiar komory 71 x 50 x 87,5 cm
- sygnalizacja LED - temp., czas i nawilżania
- rewers wentylatora
- podwójna bezpieczna szyba
- zakres temperatur: 50 - 250 °C
- poziom głośności: ~70 dB
Funkcje i wyposażenie:
- MANUAL COOKING - łatwe ustawienie trybów pracy dla dowolnego dania
- STEAM CONTROL - dokładna regulacja poziomu wilgotności wewnątrz komory pieca w zakresie od 0 do 100%, z dokładna regulacja co 5%
- FAN CONTROL - 10 poziomów regulacji wentylatora pracującego z rewersem
- CLIMA CONTROL - szybkie obniżenie wilgotności wewnątrz komory
- DELTA T - zaawansowany tryb wykorzystujący sondę dołączoną do pieca. Polega on na utrzymywaniu
stałej różnicy temperatury między wnętrzem produktu, a komorą pieca - MULTIPOINT PROBE - dodatkowa sonda służąca do pomiaru temperatury w trzech różnych punktach (dostępna opcjonalnie)
- VACUUM PROBE - najwyższa precyzja pomiaru temperatury wnętrza potrawy w technice gotowania SOUS-VIDE (dostępna opcjonalnie)
- 99 PROGRAMÓW PO 6 ETAPÓW - możliwość pracy na 99 programach w aż 6 etapach
- GAROWANIE - stała temperatura podczas wyrastania ciasta zapewnia uzyskanie za każdym razem wspaniałych wypieków
- PALNIK GAZOWY PREMIX - dostępny we wszystkich piecach gazowych, nowy palnik, obniża zużycie gazu. Jego konstrukcja pozwala na uzyskanie równomiernej temperatury w komorze pieca
- REGENERACJA / PODTRZYMYWANIE TEMPERATURY - pozwala podgrzać wcześniej przygotowane danie, zachowując jego walory smakowe i estetyczne. Podtrzymywanie temperatury daje możliwość wydania potraw z opóźnieniem
- PLANNING - opóźnienie startu pracy pieca pozwala zaoszczędzić czas. Zaplanowanie godzin pracy urządzenia
pozwala na przyrządzenie potrawy z długim czasem przygotowania na wybraną godzinę
W celu uzyskaniu uprawnień z gwarancji, urządzenie musi zostać zarejestrowane w ciągu 30 dni od pierwszego uruchomienia na stronie https://stalgast.com/rejestracja
Użytkowanie i pielęgnacja:
Podczas użytkowania pieca konwekcyjno-parowego należy korzystać z wody o twardości nie większej niż 6°dH w skali niemieckiej. Twardsza woda powoduje osadzanie się kamienia na grzałkach, co może spowodować uszkodzenie i utratę gwarancji.
W celu zmiękczenia wody należy korzystać z uzdatniacza wody. Oferta uzdatniaczy wody - kliknij tutaj.
W celu utrzymania pieca w czystości zalecamy korzystanie z profesjonalnej chemii. Oferta chemii do pieców konwekcyjno-parowych - kliknij tutaj.
SKU | 1980615 |
---|---|
Producent | FM Industrial |
Szerokość [cm] | 88.500000 |
Głębokość [cm] | 102.000000 |
Wysokość [cm] | 115.000000 |
Zasilanie | elektryczne 400 V |
Moc grzewcza [kW] | 15.600000 |
Rozmiar komory | 600x400 / GN 1/1 |
Liczba półek | 10.000000 |
Sterowanie | manualne |
System myjący | nie |
Sonda rdzenia potrawy | nie |
Masa [kg] | 139 |
Napisz własną recenzję
Znaleźliśmy inne produkty, które mogą Cię zainteresować!