Kotleciarka elektryczna Victor

W magazynie
SKU
721570
Cena promocyjna
4 451,62 zł
3 619,20 zł
Normalna cena
5 707,20 zł
Kotleciarka elektryczna to profesjonalne urządzenie do mechanicznej obróbki mięsa. Dzięki ostrym nożom bezbłędnie nacina i delikatnie rozgniata płaty mięsa.
Kotleciarka elektryczna
Kotleciarka/ steaker jest profesjonalnym urządzenie do mechanicznej obróbki mięsa. Zestaw noży tnących zmiękcza strukturę mięsa, sprawia że jest ono delikatniejsze, miękkie i bardziej soczyste. Włókna mięsa zostają nacięte i zmiękczone, ale nie zmiażdżone. Urządzenie pomocne przy przyrządzaniu mięsa na steki, bitki filety i kotlety.
Najważniejsze cechy tego produktu:
- kotleciarka idealna do firm cateringowych, restauracji i domów weselnych, sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych, obiektach zbiorowego żywienia itp.
- maksymalna wielkość porcji mięsa: szerokość 158 mm x grubość 23 mm
- 2 wałki nacinające z ostrymi ostrzami
- wydajność teoretyczna: do 420 steków/godz
- UWAGA! Kotleciarka zmiękcza włókna mięsa, ale go nie rozbija. Przed smażeniem mięso należy rozbić do wymaganej grubości. Nie należy używać mięsa z grubymi żyłami i kośćmi.
- łatwo demontowalne elementy
- antypoślizgowe nóżki
- urządzenie wyprodukowane w Polsce
SKU | 721570 |
---|---|
Producent | Victor |
Szerokość [cm] | 31.000000 |
Głębokość [cm] | 50.000000 |
Wysokość [cm] | 50.000000 |
Masa [kg] | 20.000000 |
Moc [kW] | 0.370000 |
Zasilanie | elektryczne 230V |
Wydajność [kotlety/h] | 420.000000 |
Napisz własną recenzję
Znaleźliśmy inne produkty, które mogą Cię zainteresować!